Nu har januari -17 avverkats.

 

Då bör man se något spår av de goda föresatser som skulle ske under -17.

Men icke sade Nicke. Vi skulle plocka till ett bildprogram och det var lätt bland de uppmärkta lådorna. Bilderna var från den tiden det var ordning och reda med mig. Tro mig, åtminstone till viss del. Önskemålet var bilder den tiden som vi dansade folkdans. Med andra ord det var lätt att plocka fram bilderna. Däremot var det många andra bilder som poppade upp. På dem var personer miljöer och platser, dåliga bilder en del mycket bra bilder. Tanken slog mig då, tänk så kul om personerna på bilden kunde få se dem.

 A, vi har ju det berömda nätet, lätt att lägga över och sända. Så kom jag på det många tillfällen med intressanta bilder. När vi satt där och plockade kom jag på att hemsidan skulle fixas, några inlägg på Facebook. Lite bilder och text vid stigen runt våtmarken. Skyltarna i örtagården skull kompletteras och en del förnyas. Bilder och texter tillsammans med ”Asigebok 2 gänget” mm.

Tänk så mycket annat spännande vi ramlar på, allt som spirar och gror i trädgården. I skogen som utvecklas och intressanta naturupplevelser som man kan ramla på. Tänk alla spännande människor som man möter, en del får man äta frukost tillsammans med. En del får man träffa i deras hemmiljö både nära och i fjärran.

Helt plötsligt blir det 2018. Hur gick det med föresatserna? Kolla på hemsidan hur det blev, men kom gärna hit och kolla. En bild kan ljuga, mer nu än för 50 år sedan.

Säg är inte livet fantastiskt!

Gå in på våra rubriker och hör av er om det mesta: Om växter, Kurser, Övernattningar, Cykelturer, Platser. Fråga om allt och ni får svar på det mesta.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt av admin. Bokmärk permalänken.

Om admin

Vägbeskrivning Slöinge och Getinge ligger mellan Halmstad och Falkenberg. Från någon av dessa platser kör Ni mot Asige. Ni kommer fram till Asige bygdegård, gul byggnad till vänster, där vägskylt Ekomuseum tunnbinderi. Kör ca 400 m, till skylt Ekomuseum Sandbolet, efter 200 m är Du framme. GPS RT 90 X 6309965 Y 1313451 Hitta hit med hjälp av karta