Den bestämda tuppen?

 

DSCN3614

Sr inte tuppen ganska bestämd ut, om nu tuppar kan vara bestämda. Vissa kan vara mycket aggressiva och då får man bestämma sig för att snabbt dra sig tillbaka, för att inte bli anfallen.

I kväll har jag bestämt mig för att lägg in en bild och skriva några rader. Berit ligger på Halmstads lasarett sedan över en månad. Det är en operation som har krånglat till sig, men nu ser det ut att bli en bättring. På söndag kommer hon hem på en permission. Hon har inte sett försommarens blommor i trädgården. Inte sett den gula väggen av blommande honungsrosor.

Trots att det är vissa problem så tar vi emot övernattningsgäster. Vår dotter Carina har vi i Varberg så hon ställer upp ibland. Har ni behov av övernattning eller vill besöka oss hör mer än gärna av er. Det är trevligt och uppbyggande med alla möten.

En stor glädje är alla vänner som hör av sig och alla ungdomarna som vi har haft under åren, de tar kontakt med oss från hela världen.

Detta inlägg publicerades i Allmänt av admin. Bokmärk permalänken.

Om admin

Vägbeskrivning Slöinge och Getinge ligger mellan Halmstad och Falkenberg. Från någon av dessa platser kör Ni mot Asige. Ni kommer fram till Asige bygdegård, gul byggnad till vänster, där vägskylt Ekomuseum tunnbinderi. Kör ca 400 m, till skylt Ekomuseum Sandbolet, efter 200 m är Du framme. GPS RT 90 X 6309965 Y 1313451 Hitta hit med hjälp av karta